Over de Online Academy

Online Academy is het online leerplatform van THEMA-spelen met gedrag voor professionals binnen het werkveld bewegen, onderwijs en sport. 

Bij Online Academy vind je vele online trainingen gericht op het verbeteren van beweeggedrag die zorgen voor betere prestaties en meer werkplezier.

Voor wie?

Je bent werkzaam in het onderwijs, sport of de kinderopvang en je wilt jezelf scholen op het gebied van het verbeteren van beweeggedrag dan kan je uitstekend terecht bij de THEMA Online Academy. 

Wat?

De Online Academie biedt verschillende cursussen aan. 

Eén daarvan is 'bewegingsonderwijs met kleuters'.

 

Deze cursus is gebaseerd op het boek 'Beter spelen en bewegen met kleuters'

(Onderwijs in bewegen)

 

Bewegingsonderwijs met kleuters - de cursus

Bewegingsonderwijs met kleuters - de demo

Hoe?

Dat is heel makkelijk, klik op de deze link, maak een account aan en bekijk gratis de demo’s.

Ben je geïnteresseerd dan kun je heel eenvoudig toegang tot de cursus van jouw keuze krijgen.Wat collega's zeggen......In de etalage

We hebben een aantal cursussen in de etalage gezet.
Bekijk ze en je hebt direct een beeld of een cursus iets voor jou is.
Uitgelicht

 

Deze week in UITGELICHT de reactie van Sabine. 

 

Zij volgde de online cursus 'Beter spelen en bewegen met kleuters' in aanvulling op de ervaring die ze al had met het geven van bewegingsonderwijs met aan kleuters. 

 

We zijn blij met haar reactie.

En eerlijk gezegd ook wel een beetje trots. 

Praktisch

Het mooie is dat je op elk moment in je eigen tempo op elke computer of telefoon kunt studeren. Met volop praktijkopdrachten en mogelijkheden voor contact met studiegenoten, docenten en andere vakexperts.

  

De cursussen staan vol met filmbeelden, voorbeelden, discussiemogelijkheden en gelegenheden tot verdieping. Uiteraard kun je ook vanuit de online leeromgeving de vragen die je hebt stellen.